1342388613-kindangst.jpg 1336249569-header6.jpg 1336249569-header4.jpg 1336249569-header8.jpg 1336249652-header2.jpg 1342388613-vertrouwen.jpg 1532132904-huilen.jpg 1532132904-samen.jpg 1336249569-header9 1336249569-header3.jpg 1342388613-ouders.jpg 1342388613-kindvertrouwen.jpg 1361836840-samenwerken.jpg

Veel gestelde vragen:

 

 

  • Kunnen alle entiteiten worden verwijderd?

Een entiteit is een wezenlijkheid, iets wat echt bestaat.  Dit betekent dat een hoofdgids ook een entiteit is. Vaak wordt het woord entiteit als negatief bestempeld en dat is dus niet juist. Als we alleen de negatieve entiteiten bedoelen kunnen we zeggen dat deze altijd verwijderd kunnen worden.

 

  • Last van een entiteit in een gebouw, kan deze verwijderd worden?

Geesten, spoken of negatieve entiteiten kunnen altijd verwijderd worden. Wel is het zo dat hoe langer de entiteit aanwezig is hoe moeilijker te verwijderen. Zeker wanneer er vaker geprobeerd is de entiteit kwijt te raken. Ze krijgen meer ervaring als het ware om zich te beschermen tegen verwijderen.

 

  • Nadat we contact hebben opgenomen met jullie werd het probleem al direct minder, hebben jullie dat gedaan?

Een negatieve entiteit is niet gek, deze bemerkt dat hij of zij weg moet. Wat kan een entiteit dan doen. In principe maar twee dingen. Zo hevig te keer gaan dat de mensen bang worden en van verwijdering af zien of zich terug trekken en doen als of het probleem al opgelost is. Vaak kiest een entiteit voor deze tweede optie. Later komt de entiteit in hevigheid weer terug.

 

  • Kunnen jullie ook entiteiten verwijderen op afstand?

Het verwijderen van entiteiten op afstand is niet aan te raden. De verwijdering is meestal niet compleet en komt naar verloop van tijd een entiteit weer terug. Wanneer wij een verwijdering uitvoeren maken we ook de ruimtes energetisch schoon en brengen een beschermlaag aan. Wanneer de bewoners dan niet daadwerkelijk weer entiteiten oproepen zal de woning vrij van negatieve entiteiten blijven. Het oproepen van entiteiten gaat sneller dan je denkt en bij een verwijdering leggen we helder uit hoe je dat het best kan voorkomen. Ook is het voor ons belangrijk om de situatie te bekijken zodat er geen entiteiten over het hoofd worden gezien en eventueel later gemakkelijker hulp kunnen bieden.

 

  • Kunnen entiteiten uit een kasteel in Engeland worden mee genomen?

Men hoeft niet bang te zijn dat er geesten of spoken uit een kasteel mee genomen wordt. Deze entiteiten horen gewoon bij dit gebouw en zullen het nooit (langdurig) verlaten. 

 

  • Hoe haal je entiteiten in huis?

Dat gaat sneller dan je denkt, maar meestal verdwijnt een entiteit ook weer snel. Een entiteit kan komen nadat er iemand plotsklaps is overleden en die persoon heeft dat niet in de gaten. Dan is dat een zoekende  entiteit, wanneer iemand spiritueel open is hoopt deze hier dan hulp te vinden. Lukt dat niet dan gaan de meeste weer verder, een enkele zal wat agressiever worden. Verder kunnen het echt lage entiteiten zijn, de pestkoppen, en deze kunnen ‘gewoon’ binnen komen maar zeker door de diverse spirituele spelletjes.

 

  • Zijn alle entiteiten vervelend?

Zeker niet, ook je hoofdgids is een entiteit en ook de dierbare overledenen die soms langskomen, bijvoorbeeld opa, oma en andere overleden familieleden en/of vrienden. Deze zijn ook vaak hulpgidsen. Soms moet een ‘bezoeker’ wel op de verantwoordelijkheden worden gewezen. Ze kunnen ongemerkt wel eens te nadrukkelijk aanwezig zijn.

 

  • Is entiteiten verwijderen gevaarlijk?

Wanneer je weet wat je doet en het niet als spelletje ziet dan hoeft het niet gevaarlijk te zijn. Wij worden beschermd door de andere wereld en ons geluk is dat we het samen doen, we kunnen elkaar reinigen wanneer nodig. Wel is het in onze huizen drukker met wezens uit de andere wereld dan de meeste andere huizen. Omdat we uitgerust dit werk willen doen is er maar één verwijdering per dag en maximaal drie in de week.

Terug naar entiteiten en geesten.